101103

Det är relativt sent och jag tänkte snart krypa ner i sängen och läsa lite Samuraj Deeper Kyo. Vad passar bättre bättre i sängen än lite nostalgi från de tidiga tonåren.. alltså Manga ;)

Jag kände dock att jag behövde skriva av mig lite först. Jag befinner mig i Sthlm eftersom jag blivit kontaktad av agenturen The studio som sagt att jag fått ett erbjudande om att få prova på att leka modell för en dag. Jag letade mig från centralstationen till stureplan vilket inte var så fruktansvärt krångligt. Sedan blev jag sminkad, friserad och fotad. Det var en kul grej men jag tror nog inte modellyrket är något som lockar mig sådär jättemycket.
Dessutom tror jag inte att jag skulle passa så bra för det även om min envisa mor försöker övertyga mig motsatsen. Här är en av bilderna som togs.. så betraktaren får avgöra själv. Personligen tycker jag att jag inte riktigt är något modelface :P








Jag, min far och Nenne (hans sambo) har precis kommit hem efter att ätit thaimat och varit på bio. Vi tittade på Inception och den överträffade mina förväntningar. Jag älskar när filmer blir djupa och verkligen pillar i mitt huvud. Kan lätt rekommendera den till er som inte har något emot när en film är komplicerad och man får anstränga sig lite för att hänga med i detaljer och lösa trådar.

På fredag åker jag tillbaka till Hudik för att stanna i bara några dagar, för sedan beger jag mig till Rom :) Det känns inte som jag kan förbereda mig nog. Jag skulle vilja veta allt om den underbara staden innan jag åker dit och får bevittna storheten. Helt underbart!

Nu ska det bli skönt att få göra alla nattrutiner inför sängen. Borsta tänder, ta bort sminket, fläta håret och smörja in mitt lättretliga skinn med lite snäll lotion. Fräscha upp sig lite från dagens smuts :)

Gonatt! ♥


RSS 2.0