Sweet wishes

åh, jag älskar verkligen att vara tjej.. då det är tillåtet att vara omåttligt fåfäng och stå i timmar och fixa i ordning sig bara för att det är roligt. Jag har alltid älskat kroppsutsmyckning i form av piercings, smycken, kläder, smink, tatueringar och frisyrer. Hur mysigt är det inte att få tappa upp ett bubbelbad, ha ansiktsmask och sedan raka bena så att de blir sådär sjukt lena och mysiga.

Jag har ägnat en stor del av dagen till att storstäda mitt rum, och jag har slängt flera kassar med gamla papper, trasiga kläder och annat skräp, så jag känner mig duktig! Sedan har jag även tagit mig tid och gjort en religions uppgift och en svenska uppgift så jag är någorlunda klar med allt skolarbete.. också grymt skönt att få gjort. När allt skit nu är klar känner jag mig pepp och energisk konstigt nog. Känns som att jag har en fräsch start att fylla all ny stress med !
Nu efter jag har gjort nytta så har jag tagit mig tid och kikat runt i några internet sidor med kläder. Jag har hittat massor av fina kläder, skor och smycken så jag slängde ihop ett collage.
My wishlist




Det svarta bältet i det vänstra hörnet kommer ifrån Gina tricot och kostar 179 kr, skitsnyggt tillsammans med ett stort klänningsliknande linne. T-shirten bredvid kommer ifrån Nelly.se, är av märket diesel och kostar 395 kr. De underbara midcut bootsen som blivit väldigt populära kommer ifrån dinsko som just nu har massor av skitsnygga skor. Just de här kostar 599 kr.


Paret ljusgrå jeansleggings heter Cleave BHK 040, kommer ifrån Nelly.se och kostar 399 kr. Jeansleggings är perfekta då man vill ha riktigt tajta byxor utan att behöva ta typ 40 minuter att få på sig. Jag är dessutom såld på lite trasiga kläder, även om dehär hålen desvärre inte är gjorda av mig själv. De svarta pumpsen kommer också ifrån dinsko och kostar 499 kr.


Nedanför dem är det ytterligare ett par jeansleggings och precis som de andra paret så kommer dehär ifrån Nelly.se. De heter Pluto leggings denim och kostar 499 kr. Sen har vi två örhängen varav det helsvarta paret kommer ifrån HM och kostar 39:90 kr och de andra paret med gulddetaljer kommer ifrån chique och kostar 149 kr.


Den lila tajta klänningsliknande toppen kommer också ifrån HM och kostar 129 kr. Ovanför den lila toppen är ytterligare ett par skor från dinsko och kostar 499 kr. Det sista paret skor är ett par midcut boots kommer som väntat också ifrån dinsko och kostar 499 kr.



Förlåt om det blev rörigt men textfunktionen på mitt photoshop fungerade inte ^_^"
Puss och kram ♥

Dagens sminkning - Barbie madness











Dagens sminkning - Deep in the forest

Bjuder på sminkning idag :) Jag ska agera modell för två kompisar som har en modevisning i december och har då blivit fotad idag till en katalog och affishcer. Så jag hag blivit sminkad av Stina... tror jag att hon hette X'P. Lite osäker på namnet men hon har duktig iaf och tänkte visa hur det såg ut. Både mörk och ljusgröna ögonskuggor och så lite grön glittrig eyeliner. Snyggt !








Puss ♥

Trött och sliten

Tid skrämmer mig... för den går allt för snabbt. Och den oundvikliga julstressen gör inte saken bättre... och jag kan inte skriva ordentligt. Allt trasslar ihop sig i mitt huvud. Jag hoppas det blir bättre snart.. dagdrömmar och hopp gör vardagen överkomlig



 


Invasive poetry

Kärleksord

Jag är hos dig.. jag är bara osynlig... för i natt när du sover, ska jag viska kärleksord i dina öron och pussa på dina sovande ögonlock och din panna
090903

Panikångest

Och jag var så rädd, vet inte om det märktes genom de ansträngda stavelser jag tvingade fram.. för att trösta mig själv, eller bara förlänga dina minuter som blivit så viktiga för mig. Min kropp utsöndrar en känsla, en vibration.. som ekar i det tomma rummet av mitt inre som tycks blåsa bort i mina egna kvävda andetag. Som askan på mina läppar. Att hyperventilera stressen till ett hav av vrede eller sorg? Eller att sitta böjd över toalettskålen, tomatsås och bröd gör sig bra mot det vita. Och när jag inte kunde andas gjorde du det åt mig, slöt armar och hjärta runtom mig. Panikångest i ett slutet badrum och väggarna dansar. I cresendot finns bara jag och kalla väggar mot huden. Skaka. Mina läppar gråter. När förälskelse sviker söker man sig till sin vän. Om jag inte kan existera för mig.. existerar jag för nån annan. Får jag existera för dig? Förlåt om jag inte orkar, förlåt för att väggarna äter på mitt skinn, förlåt för ångesten som sliter mitt hår, förlåt för att du såg, förlåt för det som blev, förlåt för att jag ber om förlåtelse.  090610







Estetiskt beroende

Jag finner en tröst i att få uttrycka mig på något sätt. Det hör till en estetiskt verksam människa att vilja skapa.. och i mitt fall att formulera om tankar till ord vilket har visat sig vara en svår konst att hantera. Speciellt när jag vill erkänna mig lite känslomässigt ostabil och obalanserad. Till och med nu vältrar jag mig i snygga ord fastän min mening egentligen är ganska enkel.
081227


Inlåst

Omsluten i fyra kalla väggar och varmt fuktig klaustrofobi. Som kondens kryper svettdroppen i tystnad ner för nyponkysst kind. Utmattad rastlöshet lämnar avstamp mot bröstkorgen och trycket känns högt och hett, oroligt och nervös, jäktat och jagat. Okoncentrerat , fladdrigt, otåligt, ivrigt, villigt men fastklämt och fångat. Innanför fyra kalla väggar som lyssnar till de kvävda andetagens crescendo.  091020



Work of Freak

Tänkte visa upp lite konst som jag jobbat med på sistone.. Varnar dock för dålig kvalité på bilderna.  " Jag finner en tröst i att få uttrycka mig på något sätt. Det hör till en estetiskt verksam människa att vilja skapa.. 081227 "





Panic has eight arms

© jennifer folkesson






NO SEX
© Jennifer Folkesson





Face of space
(
undone)

© Jennifer folkesson

Dagens sminkning - Ruby and Rain

Älskar kombinationen med röd och blå ögonskugga!




Orgasm for the ears

Som många andra är jag en music addict. En dag är inte fullständig utan min mörklila ipod och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan den. Just nu lyssnar jag ganska mycket på electro. Tänkte därför tipsa om lite mysig electro medicin för öronen som iaf förgyller min vardag i det sena höstmörkret. Jag tar upp tre skitbra electroband.. lyssna och njut ! ♥

Dioxyde är ett spanskt industri och electro band.







Cae la presion



Geist



Invasive therapy



Funker vogt
är ett tyskt EBM band [electronic body music]  som genom sina texter tar upp koncekvenserna kring social orättvisa och krig. Även konceptuellt och i live-sammanhang är Funker Vogt militärinfluerat med militära kläder och accessoarer. Lyssna och erkänn att man lätt hör de krig- influerade antydelserna i musiken :)








Hostile waters




Black rain




Gunman


Angelspit är utan tvekan ett av mina absoluta favoriter. Det är ett australiensiskt electro/alternative/industri band med en manlig och en kvinnlig bandmedlem. Texterna, kläderna och videorna är främst influerade av sjukhus miljöer och plastikkirurgi är ett återkommande ämne.







Wreak havoc





Juicy





Den officiella Vena Cava - videon ... skitbra

Fredagsmys :)

Sitter i sängen med fido och dricker konstiga groggar med choklad och grejer i... gott men satans starkt X'3
Snart blir det bubbelbad och skitsnack hela kvällen. Trevligt trevligt ♥




jag och fido på bilden.. jag var lite korthårigare då ;P

Original for the win

Jag har mer eller mindre alltid sett lite annorlunda ut då det gäller klädstil. Det handlar inte om att på något sätt reta någon eller bara vara rebellisk utan det handlar om att jag klär mig utifrån vad jag själv trivs i och tycker är snyggt. Numera umgås jag med ganska många som också ser annorlunda ut på något sätt.. det kan vara mycket piercingar, utstickande kläder eller en udda frisyr.. men även i den umgängeskretsen kan det kastas pickar emellan varandra gällande utseende. ( De som blir arga för att de tar åt sig bör fundera över varför de faktiskt tar åt sig, kanske det finns en anledning ?)







Med dagens inlägg vill jag hylla originaliteten och lekfullheten då det kommer till att hitta en stil man trivs i. Det är så jävla lätt att dömma ut någon för att man ser ut på ett visst sätt och vi är födda fördomsfulla. Jag själv har säkerligen också dömt ut någon omedvetet kanske för att personen i fråga såg ut på ett visst sätt. Men allt eftersom en person utvecklas mognadsmässigt eller känslomässigt så förändras ju även ens stil. När insidan förändras så förändras ofta ens utsida med den. Folk som ser annorlunda ut får ofta ta en massa skit. Olika folkgrupper kastar skit på varandra och man har fördomar.

Jag beundrar dem som ser annorlunda ut och står för sin stil även om det kan resultera i att man får svårigheter såsom begränsade anställningschanser eller möjligheter att skaffa vänner. Det handlar inte om att reta upp någon eller bara vara rebelisk. Jag resonerar så att man har en viss uppfattning om vilken stil som reflekterar ens inre och vad man tycker är snyggt och för mig är det starkt om man kan behålla sin yttre personlighet och istället kanske kämpa lite hårdare för att få sina rättigheter igenom. Jag skulle aldrig trivas med mig själv om jag såg ut som en kopia från en hm katalog tillexempel fastän kanske många anställare skulle vilja ha mig på det sättet. Vad är då viktigast ? Min självkänsla eller pengarna ? Att vi i framtiden kommer strunta i alla ideal och fördommar är nog för mycket att hoppas på men jag hoppas att människor kanske med tiden mognar och att trångsyntheten växer bort.







Med detta vill jag inte på något sätt nedvärdera de som ser ut som alla andra.. det finns ju trender och råkar man tycka att trenden är snygg så varför inte följa den. Jag vill hylla originaliteten och självsäkerheten bakom sitt utseende. Vill man se ut som natasha peyre så gör det ! Vill man se ut som DestroyX från angelspit så för man det ! Huvudsaken är man ser ut som man vill och så som man känner sig trygg i för det anser jag är viktigare än man kanske tror. Olika stilar måste ju vara det roligaste som finns? Hur tråkigt vore det inte om alla såg likadana ut.. då vore ju ingenting speciellt.

Jag tänker iaf fortsätta se ut som jag!

Kram :)

följ mig med bloglovin :)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/458884/asphodelos?claim=ktppfkc2s92">Följ min blogg med bloglovin</a>

RSS 2.0