Halloween sminkning

Dagens sminkning inspirerades av favorithögtiden halloween.. det blev en något grevinna, vampyr eller djävuls liknande. Mycket röda och mörka färger. Happy halloween !











Dagens sminkning - Arabian fruit







Dagens sminkning inspirerades av mina favorit örhängen.






never ending dreamer

Sluta aldrig dagdrömma... det underbaraste och billigaste tidsfördriv som finns! Under en tid nu så har både mina nattliga drömmar och mina dagdrömmar varit fyllda av kärlek hopp, något som man aldrig tröttnar på. Puss på lagen om attraktion ♥ Och puss på att man får vara töntig när man är kär !



Healing by Jennifer Folkesson ©

gammal tavla jag gjorde feb 2008 ..


Ikväll blir det skräckismaraton och popcorn med Älskling, Elina och Oden ! Ska mysa till lägenheten och sen göra en dagens sminkning åt er !

Puss !

Underwater Treasure

Jag har köpt en kamerasladd så äntligen kan jag börja visa upp mina egna sminkningar här på bloggen. Gjorde den här alderes nyligen och döpte den till Treasure. Jag tänkte på bronsmynt och vatten, därav namnet treasure som då syftar på en skattkista under vattnet.. hoppas det inte känns för långsökt ♥











Mer sminkningar kommer!

Puss ♥

Make up inspiration

Ett av mina största intressen är smink i såväl diskreta som extrema former. Tänkte ägna ett blogginlägg lite av mina inspirationskällor. Smaklig ögongodis !



http://itashleys-makeup.deviantart.com/






http://www.youtube.com/user/MichellePhan





http://www.youtube.com/user/petrilude



I framtiden, dvs. när jag köpt en ny kabel till min kamera >_<"  så planerar jag att även slänga ut lite sminkningar som jag själv har gjort. Det är bara att kommentera om ni vill ha något speciellt tema på sminkningen så får jag jobba fram något :)

Ha en bra dag ! Puss ♥

För mycket av det goda kan vara underbart ♥

Ligger i sängen och lyssnar på Deathstars. Täcket är helt perfekt varmt och ljuset i rummet känns lagom svagt för att man ska känna sig avslappnad och gosig. Så lycklig över att jag faktiskt ska få se Deathstars i Gävle den 31/10. Massor med pussar på Linda för det !




Och massor av pussar på min älskade pojkvän ♥ Hjärtat rusar i tvåhundranittio och fortare ändå! Jag älskar att vara kär... speciellt när det funkar. Känner mig berusande förälskad och nykär. Precis den energikick jag behöver när allt annat går trögt. Just nu befinner sig Johan i Hassela och det är sällan vi är ifrån varandra över natten.. så det är alltid lika jobbigt :/

Jag är så töntig som är mörkrädd fortfarande. Då känns det tryggt att ha någon som kramar om en om natten.






♥ Puss ♥

Den som slutar vara bättre slutar att vara bra




Insvirad i ett täcke sitter jag stilla och funderar. Jag försöker koncentrera mig på de varmaste partierna när fötterna fryser så och man är för lat för att hämta strumpor. Ludovico einaudi tonsätter ensamheten i rummet och den tomma produktiva ställningen som jag försöker bibehålla för att kunna göra klart alla skolarbeten som måste göras innan dagens slut.





Ludovico einaudi - Primavera


Det duger inte med godkänt för mig. Det sorgliga är att jag försätter mig själv i en extrem prestationsångest som ingen har bäddat för. Kravet att det ska vara minst mvg har jag ställt på mig själv, och det är ingen annan som har ställt det kravet. Samtidigt ser jag inte ett godkänt betyg som ett misslyckande för andra, jag ser inte dem som mindre intelligenta än mig bara för att jag kanske någon gång fått ett högre betyg på en uppgift. Men för mig själv är något lägre än Mycket Väl Godkänt ett misslyckande och det svider att se några ensamma VGn i slutbetyget. Jag vill egentligen inte klaga för att vet att det finns så många som sliter med att få åtminstone Godkänt. Vissa fungerar helt enkelt inte i skolan. Och jag tycker inte synd om mig själv, det är bara det att jag har ett ofrivilligt krav som jag vägrar släppa. Jag vill inte sänka kravet på mig själv och om det slutar med prestationsångest så får det göra det.





Ludovico einaudi - Nuvole Bianche


När det kommer till teoretiska utmaningar så trivs jag nästan att driva mig själv till det yttersta för att uppnå resultatet jag önskat även om det kan innebära att jag psykiskt vanvårdar mig. Jag erkänner att jag är trött och jag är fullt medveten om att jag kan gå in i väggen om jag inte tar det lugnt och vilar prestationsångesten om ens för en stund. Jag är fullt medveten om att ett sådant arbetssätt inte är funktionellt i ett framtida yrke även om det så innebär lagerarbetare på ica. Problemet är att man kan inte tvinga någon att vara bättre och även om jag vet att jag måste ändra mig så tänker jag inte försöka med det förän jag känner att jag är kapabel till att stilla min prestationsångest..





Ludovico einaudi-Fuori Dal Mondo


Jag kanske kan vara lat ibland och kroppsarbete är inte min favorit även om det kan vara skönt att utöva mellanåt. Jag är helt enkelt en sån som vill driva mig själv till att utvecklas inom teoretiska och psykologiska kunskaper och förståelse inför såväl vanlig allmänbildning och specialintressen som människor och en social kompitens. Ett brett perspektiv och en bred social erfarenhet. Jag vill sluta vara fördomsfull när jag ställs inför så många fördomar själv som "alternativ", "annorlunda" eller vad nu folk vill kalla det.

Och om inte jag känner att jag duger, då spelar det väl ingen roll vad andra tycker ? Även om det kan vara en tröst med en komplimang någon gång. Den som slutar vara bättre slutar vara bra  // O. Crowell

Jag vill vara bättre !






Juicy

Lyssnar på Nothing else matters med Apocalyptica. I bakgrunden står tv:n men på i låg volym för att lägenheten ska kännas mindre ensam. Jag är så töntig som snart är 18 år men fortfarande är mörkrädd.  

Ska köpa snoddar idag och försöka sätta i dreadsen själv. Jag är sjukligt sugen på dreads igen. Jag tog ut dem för att jag skulle kunna prova stundentmössa och nu saknar jag dem så sjukt mycket. Blir nog dock bara svarta dreads den här gången så att jag kan matcha dem med allt möjligt istället för att vara låst. 

En bild på mig med de gamla svarta dreadsen <3

Ska snart gå till bussen för att åka på praktiken på CUL. Magen kurrar så jag ska försöka hinna till hemköp innan jag börjar och unna mig själv lite yoghurt :)



Puss

 


Sound of silence

Jag är trött på folk och att behöva arbeta med dem, det är så mycket lättare att ta sitt eget ansvar.. på så sätt kan man skylla på sig själv om något går fel. Jag har pluggat varenda dag de senaste två veckorna och har inget val förutom att fortsätta plugga under helgen. Ännu tröttare är jag på folk som klagar och det inkluderar mig själv för att jag klagar nu. Stressen gör mig lättretlig, gråtfärdig och rentav elak.

Någonstans hatar jag folk som är så.. som tar ut det på andra när han eller hon själv skiter i det som måste göras. Så jag vandrar kring tom och hoppas att ingen säger ett ord som får det att brista. Jag vill be om förlåtelse för alla de som måste stå ut med min irritation och mitt humör. Det svåraste är mitt kvävda behov av att utöva kreativitet. Jag behöver få rita, skriva och måla så att jag kan andas, men tiden räcker inte till för något annat än laborationsrapporter i Naturkunskap b, författarporträtt om Charles Dickens, hem och städa, diska och sova. Det gör min tomhet och irritation större.

Jag hinner inte umgås och hitta på saker med de få personer jag faktiskt orkar med för att vardagen tar upp för mycket. Sen blir jag ännu mer irriterad på mig själv för att jag är en person i ett samhälle och faktiskt ska orka med allt och inte visa mig svag och lat som folk kanske kan uppfatta mig som. Men jag är inte lat och svag, bara uttorkad, uttröttad och utkörd. Jag vill skratta bort allt och ta itu med mitt liv men kan inte känna respekt för dem som aldrig verkar kunna ta något seriöst, så som folk kanske ser mig som. Men innanför mitt pannben rör sig ett moln och ett kaos av ansvar och uppgifter och personliga krav som måste uppfyllas.. det finns inga konsekvenser som jag är kapabel att klara av.

Det finns inga ursäkter och mvg måste uppnås, i ALLT ! Ingen har ställt dessa krav på mig förutom jag och jag kan inte sluta. Mest hatar jag de personer som inte följer mitt liv och ser vad det innehåller och kallar mig ansvarslös när de ända de ser är min trötthet.

Måste gå till lektionen.

Puss


I am beyond god • I am human

Isch, trött Bambi som bloggar när orken inte räcker till något annat. Stannade hemma idag för att sova ut och ta itu med allt satans skolarbete som trycker.. men när älskling åkte imorse kunde jag inte somna om så jag blev sittandes här istället.

Jag och mamma har snackat tatuering och kommit fram till att det vore den ultimata födelsedagspresenten/julklappen till mig så förhoppningsvis är de det som väntar i december månad. Jag kan inte komma på något annat jag skulle vilja ha lika gärna. Julen har liksom förlorat sin charm iochmed att man växer upp, så trist att det blir så. När man märker att man faktiskt inte blev så mycket lyckligare med den där presenten som man alltid velat ha eller när man känner att plånboken är så otillfredställande tunn då man vill ge alla nära och kära precis det dom vill ha.



Firade 3 månader med älskling i söndags <3 Sjukt kär just nu, jag som skulle vara singel tills jag var 18 X'D Men för 2 år sedan blev jag kär i en Johan och nu äntligen blev det vi ändå efter allt velade. Jag älskar så innerligt! Ett sinnestillstånd jag inte trodde jag skulle orka med igen, men har man något val när man kidnappas av ett så energiskt och eldigt hjärta ?  Jag är så töntig -_-"♥ Min underbara vädur ! 

 

Tittade på en geishas memoarer med fido i måndags. Min favoritfilm över allt annat ! Jag vill vara en geisha med långt svart hår och fina kimonos :'( Så vacker och graciös !


Förhoppningsvis blir det deathstars i gävle på halloween. Man ska klä ut sig men vad ska jag vara då >_<" ? Satans kul det skulle bli iaf. Puss på linda för det ♥ Längtar efter halloween nu!



Kram <3


RSS 2.0