100928

Mamma har precis kommit hem från båten så nu sitter vi i vardagsrummet med tända ljus och kikar på tv. Mysigt :) Jag smiter ut på reklampauserna och eldar så att jag kan bada badkar senare. Det var sjukt längesen jag badade så nu ska jag passa på.

Imorgon ska jag träffa Elina på stan för att fika lite. Det kändes som att det var på tiden att hon och jag fick sitta ensamma och prata skit.. hon är en bra lyssnare ♥ Efter fikat tänkte jag och mor bege oss till friskis och svettis gymmet. Det ska bli skönt att få röra lite på sig.
På fredag ska jag och ett gäng kompisar gå på bio. Det blir resident evil: afterlife i 3D. Jag har hört att den är bra så det ska bli roligt :)
Kram!

100921

This time was different
Felt like I was just a victim
And it cut me like a knife
When you walked out of my life
Now I'm in this condition
And I've got all the symptoms
Of a girl with a broken heart
But no matter what...
 you'll never see me cry



100919

Sitter och lyssnar på Keri hilson medan Cissi pillar ur mina dreads. Det hade börjat sticka ut hårtofsar så som det brukar göra efter ett par veckor. Ska fläta i dem igen mycket snart men tills det blir det lite etapp klipps blont och svart hår. Jag älskar allt som har med frisyrer att göra.. precis lika mycket som jag älskar alla andra former av kroppskonst  ♥ Så länge får ni en sneekapeek på min frisyr fram tills idag. Ni får nöja er med en dålig mobilbild för jag är så mystisk ;)

XOXO!

100915

Sitter och lyssnar på ljuvliga Infected mushroom och kikar på inspiration till min portfolio. Någon gång nästa vecka ska jag få träffa en tatuerare som jag förhoppningsvis kommer få jobba hos som lärling. Samtalet är gjort och ett möte väntar.. så ni kan ju gissa vem som är spänd? Jag är sjukt jävla nervös och hoppas verkligen att jag och mina skapelser duger :)  Tips på motiv någon?

Nu ska jag gå och äta lite mackor med kalkon och bearnaise. Kan det bli mer onyttigt och mer jag ?! Over and out

100908

Just nu sitter en extremt kissnödig tjej och lyssnar på the cranberries -zombie. Jag dras för att utföra mitt behov eftersom jag har börjat kissa blod >.< Kanske inte sånt ni vill veta men jag kan knappt koncentrera mig på något annat. Var hos herr doktorn idag och kollade upp det. Det var väldigt intensivt för att vara blåskatarr men jag fick iaf ett recept på Idotrim. Om det inte funkar måste jag komma tillbaka för lite blodprover och annat skoj.. och jag som är hypokondriker! Smärtan leder till sporadisk svindel och ett jävla temperament. Jag hatar att ha ont ò.ó Så inge mer jobb för mig den här veckan.. dammit!

Har iaf jobbat idag så det blir en tidig kväll ikväll. Kliver man upp klockan 5:00 för att åka till jobbet så är man inte jättepigg på sena nätter, även om 6:ans nattliga utbud med 2 and 1/2 men och scrubs lockar. Jag saknar "sommarlovets" obligatoriska tv:maraton men har ersatt det med böcker. Har nyligen läst en bok, av Benny Rosenqvist, som heter Ljustfolket. Den är inget för den trångsynta människan utan man måste ha en viss acceptans gentemot andras trosuppfattning och helst vara andligt lagd. Skitbra bok iaf! Jag läste ut den på en kväll och en morgon :) Nu läser jag boken " året då hästarna kom" av Mary MacKey. En skönlitteratur som utspelar sig i Europa för ca 6000 år sedan.. jag som böcker som utspelar sig i antika kulturer. Jag fullkomligt älskar dem!
På fredag blir det marknad och jag längtar efter att få träffa en massa bekanta, och kanske lite nytt folk :) Det är inte så roligt att agera "vuxen" och ha ett jobb när det innebär att man inte kan umgås med sina vänner på samma sätt. För att byta ämne utan anledning så är jag svarhårig igen :3 Bilder på den nya frisyren kommer så fort min kamera har valt att sluta gömma sig för mig. Ibland tror jag att det är gammelmormor som är här och jävlas med mig ♥
Aja, trots omständigheterna tänker jag vara en glad Bambi ikväll och resten av veckan :) I'll talk to all of you soon.. Puss ♥

RSS 2.0