110221

Jag brukar sällan shoppa kläder eller liknande, främst för att jag inte är så rik... men nu har jag unnat mig själv ett par skor och en väska. Skor är en av mina stora svagheter, jag är ju trots allt kvinna ;) Men konstigt nog har jag inte så många par skor. När jag såg de här skorna blev jag helt förälskad så jag skyndade mig att beställa dem! De kommer ifrån Nelly.se!

Jag passade på att beställa en väska som kommer vara helt perfekt i sommar! Jag kanske är färgstark personlighetsmässigt men när det kommer till kläder, skor, väskor, smycken, smink... ALLT, så håller jag mig till svart, grått och en del mörka färger. Trots detta så blev jag helt såld på denna väska så jag beställde den också och även den kommer ifrån Nelly.se
Den kommer som sagt vara helt perfekt i sommar :) Ljuvligt!
Puss

110210

Ni som känner mig personligen vet att jag är en kamelont då det kommer till frisyrer. Jag älskar helt enkelt att leka med hårfärger och klippningar, dreads och hårförlängningar. Jag tänkte publicera några av mina favorit-hairfashionistas!
Christina aguilera: Jag fullkomligt avgudar hennes femtiotals inspirerade svall. Det är något med stora lockar som känns så feminint! Jag har även slängt in en bild på en av hennes lite "skabbigare" frisyrer. Jag älskar när håret ser lite skitigt och busigt ut. Och den korta, svarta frisyren är så bara så söt! Jag har aldrig sett den på henne förut, konstigt nog för hon passade verkligen i det!
Hayley williams: Sångerskan i paramore är ju i princip känd för sitt eldiga svall... och vem älskar inte redheads? ;)
Rihanna: Hon är en av de få artisterna som faktiskt vågat sig på sidecuts och lite mer extrema frisyrer. Mer sådant i hollywood!

RSS 2.0